Hurrá! Kijött a szerelő a T-től és kicserélték a kábelt, úgyhogy megint van rendesen internet, és lehet tévézni is. 

Viszont most meg a telefonom romlott el. 

Ez nem teljesen a kutya hibája, de gondolhatjátok, hogy benne volt a mancsa a dologban... Csak annyi történt, hogy Mogyoró mindig teljesen kikel magából izgalmában, amikor - új - emberekkel találkozik. Úgyhogy amikor jött a nyomtató szerelő (tudom, mostanában gyanúsan sokszor romlanak el a dolgok, remélem azért nem lesz ebből rendszer), akkor úgy kell visszafogni a kutyát, hogy ne rohanjon ki a kapun. Miközben a lépcső tetején nyomtuk a pankrációt, kiesett a kezemből a telefon (ami végre normálisan működött - OFF: ne vegyetek BlackBerry Boldot, nem éri meg). Nem lett azonnal baja, de ma reggel már tiszta, fehér lappal működött. Elromlott a képernyője. 

Vissza a T-be. Nem is értem, miért nem tartanak fenn nekünk egy külön széket, rajta "Leghűségesebb vásárlónknak" felirattal. (Nem azért mondom, de azért velem kicsit kedvesebbek szoktak lenni az ügyfélszolgálatosok. :P ) Szal nem garanciális, és újat kéne akkor venni, száz rongyért. na persze. 

Szerencsére már van netünk, úgyhogy utána tudok nézni az interneten telefonszerelőknek, akik maszekban ki tudnák javítani a készüléket. Hah! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr122035983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása