Gazdi M 2010.09.08. 14:23

Próba 1. - Y -

Azért jött pár hozzászólás, azért külön köszönet! (Habár itt a blogon csak 1 jelent meg, de közösség szájton - ahová posztoltam volt azér pár.)

Mindenki azt javasolja, hogy legyen kint a kertben. Ezt megfogadom, mert én is eleve hajlottam rá. A visszahívásos dolgot egyelőre úgy oldottuk meg, hogy nem kap teljes adag kaját, hanem a maradék részét jutalomfalatként adagoljuk neki, akárhányszor visszajön. Mondanom se kell, azonnal rájött a dologra, és kb ide-oda szambázik a küszöb két oldalán. Persze azért, hogy szoktassuk, mindannyiszor egy csomó kaját nyomunk a pofijába. Na mind1, szerencsénk van, h ennyire kajásak a labradorok. :) (Meg Mogyoróval is ami azt illeti.)

Szóval visszahívásos dolog ideiglenesen orvosolva van (bár amúgy ha tényleg hívom, akkor nem jön, csak amikor kedve szottyan nassolni. ez szerencsére sokszor fordul elő). A többi meg remlélhetőleg idővel megoldódik...

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr82280345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása