Gazdi M 2010.05.28. 07:10

Reklám-labrador

Egy olyat akarok! A reklám-labrador aranyos, puha, tiszta bundácskáját lehet simogatni, dögönyözni, amit ő bölcsen hagy, max néha a tiszta kis nyelvecskéjével megnyalja a gazdi kezét, miközben viccesen elgurítja az orrával a WC papír tekercset, esetleg fotopózba leül/fekszik esetleg még viccesebben kocog körbe a lakásban. A reklám-labradort fel lehet venni, mint egy kisbabát, a nyakunk köré tekerni, miközben ő álmosan és jóváhagyólag néz (nem vicc - aktuális Glamour címlap!).

Az igazság ezzel szemben: a kiskutyát simogatni olyan, mint egy gombostűkkel telitűzdelt vizes szivacsot masszírozni. Állandóan harap, harapdál, kapkod az ember keze után, viccből, játékból, vagy csak úgy. A méregdrága játékok (amik éppen rágásra készültek) a francnak sem kellenek - rágni a gazdi keze éppen megteszi. A nyelvecske már a születéskor sem tiszta, de arról is bőven tesz, hogy ez így is maradjon - MINDENT megnyal, megkóstol. Kétséged van effelől? OK, rövid lista: iszonyú poros vezeték a ház külső falán, kő 1 a falon (nem szabad!), kő 2 (nem szabad), kő 3 (nem szabad, nem érted?), kő 4 (hagyd már abba!), virág (kislány, na), kosz, por, fonnyadt levelek, kavicsok - na szóval nagyon nem tiszta. A bundácska, amit a büdős életben nem vennék a nyakamba, alapkiszerelésben teli van élősködőkkel, kosszal, rászáradt kutyanyállal, és hadd ne folytassam. Az álmos és jóváhagyó nézés - na az kizárólag komoly adag medvespray-vel érhető el. (tudjátok azt adják el a turitáknak a Yellowstona parkban, hogy rűfújva a vérmes macikra azok lenyugodjanak. Szerintem szimpla CO2 - valamit a medvéknek is kell enni, nem?).

A benyugtatózott kutya akár percekig nem rombol.. ki tudja, még nem próbáltuk ki, bár... csábító lehetőség. Akárhogyis a reklámok festette hamis valóságra Mogyoró egy jó példa. Dehát így szeretjük, ahogy van.

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr722037143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása