Na szóval.. megint el kellett menni az állaorvoshoz. (egyébként a Paulervet-hez járunk - csak ajánlani tudom, nagyon klassz, barátságos rendelő) Az ok: az állandó vakarózás, valószínűleg atka okozza - legalábbis erre tippeltünk - szóval jobb félni alapon elvittük a kislányt. Nem viselte jól. Valahogy úgy képzelem, hogy rossz élményeket okozott neki az autózás, hiszen amikor először utazott, elszakították a családjától, a meleg (és minden bizonnyal nagyon bolhás) mamától, tesóktól. A második alkalommal még nem nagyon illeszkedett be, ellenben mostanra családtag lett nálunk. Valahogy úgy képzelem, hogy megijedt, hogy innen is elszakad. Nagyon levert lett, amin a jelentős mennyiségű jutalomfalatka sem sokat segített. Ez alkalommal harapdálás nélkül meg lehetett simogatni, annyira elanyátlanodott! A rühességet nem tudtuk megerősíteni, csak valószínűsíteni, mindenesetre kapott egy csepegtetős cuccot és most reméljük a legjobbakat.

Ja, hazafelé nagyon ügyes volt: megvárta míg ideérünk és csak a kertbe pisilt. Mostanában a kb. 200 éves fenyőfa alá pisil, valóra váltva a szomszédunk rémálmait, miszerint kipusztítja a fát. Na igen: ez egy elég komoly veszély. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr882003185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása