Ásás: sajnos ezt az újonnan felfedezett képességét nem tudja kamatoztatni, mivel szomszédunk paranoiásan szeretné fenntartani a kert állapotát. Nem is tudom minek, mert hát a kert enyhén szólva nem egy arborétum. 

Eső: nagyon meglepődve tapasztalta, hogy víz hull az égből. De gyorsan hozzászokott és nem is próbálta már mindenáron lesöpörni a mancsával a ráhullt cseppeket. Viszont eleddig még nem mutatkozott rajta a labradorokra oly jellemző vízimádat. Még arra se tudtam rávenni, hogy átlépje az ereszcsatornából kijövő kis vízfolyamot. 

Csiga: megpróbált megismerkedni egy csigával, persze elsőként a fogaival mutatkozott be. Addig pofozgatta és nyalogatta a már nagyon összetömörödött és habzó csigát, hogy megunva a játékot arréb gurítottam azt. 

Törölköző: M javaslatára adtam neki egy kisebb méretű törölközőt, hogy azon élesítse a már egyre hegyesebb fogait. M szerint biztos van a textíliákban valami olyan vegyület, amitől a kutyák megőrülnek, és morogva igyekeznek kirázni belőle még a szuszt is. :)

Amúgy tényleg nagyon-nagyon okos a kutya. Úgy meghatódtam, amikor először volt az, hogy hazaérkezésünket nem megannyi bűzölgő tócsa és kupac várta, hanem csak egy nagyon lelkes kis kölökkuty. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyoro.blog.hu/api/trackback/id/tr351964122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása